Macbookom miért nem megy?
Figyelt kérdés
Ismerősemtől kaptam egy macbookot, de a cd beragadt és nem jön ki, operációs rendszer nincs rajta, ahhoz, hogy rátudjam rakni az operációs rendszert, ahhoz ki kell szedni a cd. Semmit nem érzékel.2010. jún. 23. 13:06
1/3 anonim válasza:
A cd tálcán van egy nagyon kis lyuk.
Oda kellene benyúlni egy nagyon vékony eszközzel és addig nyomni amíg ki nem adja a cd tálcát.
Ezt pont erre lett kikatálva.
Szoktak a lejátszó mellé egy kis fém pélcikát is mellékelni.
Ha neked nincs akkor egy tű is megteszi, csak tegyél valamit a végére mert lehet, hogy erősen kell nyomni.
Macbookon még nem tudtam megfigyelni, hogy van e ez a lykacska a cd lejátszón, de minden más gépen vagy , úgyhogy szerintem neked is lesz.
Így tuti kiadja.
3/3 anonim válasza:
Az első jó nagy baromságot írt...
Bootoláskor tartsd lenyomva a a touchpad gombját, ez a dolog nyitja, ha nem adja ki a cd-t/dvd-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!