PS4 élettartama?
A kérdésem a következő: (Hosszas böngészés után se találtam választ..)
A PS4 különböző generáció meddig működnek/élnek, úgy általában?
Valakinek tapasztalata, akinek meghalt a PS4-e már, vagy ilyen nem-igen van még? Hány évig "élhet" egy ilyen konzol mindennapos, több órás használat mellett? Itt inkább a Fat és Slim konzolokra gondolok.
A PS1-esemet tobb mint 10 ev intenziv hasznalat utan adtam el, es hasznaltan vettem en is.
Biztos hogy a 4 meg korszerubb es strapabirobb.
PS4es kékhalál? :O
Nálam az utolsó számítógépem 4 évig élt intenzív használat mellett, eddig élhet egy ps4es fat konzol is kb?
Múlik azon is, hogyan és mennyit használod, hol és hogyan tartod, mikori gyártású, de még olyan apróságokon is, hogy pont egy jobban sikerült darab-e vagy olyan, ami pont átcsusszant a rostán.
A korai gyártású PS3-ak közül is nagyan sok megdöglött YLoD hibával, mégis van még. belőlük, és a túlélők már betöltötték a 12-t.
Nálam az utolsó számítógépem 4 évig élt intenzív használat mellett
Intenziv alatt mit ertesz? Mert nalam a napi 10 ora hasznalat mellett se robbant le.
Meg a pokerozos ismerosom gep is tobbet birt 4 evnel, pedig o csapkodta is a gepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!