Egy asztali számítógépnek mennyi a maximális élettartama?
Figyelt kérdés
Az enyémnek a gépháza nincs tisztítva rendszeresen, de semmi baja sem volt eddig. Már kb. 6 éves. Mire számíthatok, meddig lehet még jó?2014. okt. 22. 15:28
1/3 anonim válasza:
Nagyon sok mindentől függ, nehéz bármit is mondani erre.
Nekem pl. volt otthon egy, amit 11 évvel később is használtunk.
Takarítani viszont érdemes lenne, biztosan segítene meghosszabbítani az élettartamát.
2/3 anonim válasza:
Ha rendszeresen karbantartod, és minőségi alkatrészek vannak benne, akkor nagyon sokáig működhet, nekem a mai napig van egy működő P3-as gépem, rendszeresen tisztítom, karbantartom
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is sokat szoktam gondolkozni rajta, hogy el kéne vinni kitisztítattni, de sohase visz rá a lélek. Lehet, hogy tényleg hiba, szeretem azt a gépet, nem akarom, hogy tönkremenjen azért, mert meghibásodik. "Ami bevált, azt nem érdemes leváltani."
2014. okt. 22. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!