Miért szaggat/akadozik a GTA5?
Figyelt kérdés
Már egy ideje játszom, 50 valahanyadik küldetésnél járok és eddig jól ment a játék, meg sem akadt, de most nagyon elkezdtett akadni, gondoltam mert feljebb vettem a felbontást, de ugyanúgy akad ha mindent lehúzok gyengére, eddig jobb felbondtásban is simán ment, most meg 1/2 perc után elkezd akadni a játék annyira hogy játszani sem lehet és mindezt gyenge grafiakai beállításokkal.
úgy gondolom valami a géppel lett, de már minden telfesítmény javító dolgot kipróbáltam (lemeztöredezetség mentesítést, a windows látvány, effectek kikapcsolását, mindent, de a játék csöppet sem javult)
újratelepíteni meg nem akarom a windowst, olyan mintha valami nagyon megterhelné a videókártyát vagy a ramot, vagy akár a procit.
2018. szept. 23. 22:47
1/2 anonim válasza:
Ha vsync nélkül zavaros, half vsynckel döcög, vsynccel meg sima, akkor a jobb katt tulajdonságok, kompatibilitás lap, Teljes képernyős optimalizálások letiltása opció engedélyezése. De egy próbát megér hasonló vsync viselkedés nélkül is.
2/2 anonim válasza:
A gyártó így bünteti azokat, akik torrenteznek. A GTA IV-nél például volt egy quest, ahol nem lehetett átjutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!