Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a gépem baja?

Mi lehet a gépem baja?

Figyelt kérdés
Beállítottam a gépemet a gyári beállításokra és azóta le van fagyva,beadja azt az ablakot hogy adjam meg a nyelvet,az időt és a billentyűzet nyelvét,rá megyek a tovább gombra és csak tölti és semmi nem történik.. Köszönöm!

2018. szept. 19. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gép, milyen operációs rendszer, miért állítottad be? Senki sem gondolatolvasó.
2018. szept. 19. 22:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Lenovo thinkpad T410, win. 10fut rajta. Azért állítottam be mivel rengeteg felesleges dolog volt rajta, és így könnyebb volt eltávolítani őket.
2018. szept. 20. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Úffff... Újrainditás, míg fekete a kijelzője, nyomogasd az F8-at vagy F12-et. Ha bejön a BIOS, ott állítsd be.
2018. szept. 20. 21:12
 4/5 A kérdező kommentje:

Megcsináltam,de még így sem megy tovább.

Kiírja, hogy üdvözöljük! Essünk túl néhány alapbeállításon. Itt kell beállítani az országot, az alkalmazások nyelvét, a billentyűzetkiosztást,és az időzónát ezután rámegyek a tovább gombra és onnantól kezdve csak tölt és semmit nem csinál. :/

2018. szept. 24. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ennek a Windows-nak annyi. Szerezz valahonnan egy Live CD-t, le kell menteni és újratelepíteni.
2018. szept. 25. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!