Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem ismeri fel a gépem a...

Dorothy000 kérdése:

Nem ismeri fel a gépem a külső wincestert (maxtor m3 2tb), mi lehet a baja? Mit tudnek tenni, hogy megoldjam vagy legabább az adatokat lementsem valahogy? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Eddig tobbé kevésbé normálisan működött kb egy évig. Igaz elégge rendesen leterheltem mert volt hogy egy két napig folyamatosan ment rajta valami (letoltés/seed), de eddig nem volt baja... Olyat korábban is csinált hogy nem ismerte fel rogton, de egy idő után mindig helyrejött. Most viszont bár a gép (windows xp, win10) reagál, hogy valamit csatlakoztattam, de ennyi, megnyitni a sajátfájloknál már nem tudok semmit. Van rajta eleg sok mindenem, aminek nm kellene elveszni azokkal mit tudnek csinalni? Előre is köszi a segítséget... Ja és a legújabb, hogy halkan pittyeg is (ilyet m eg sose csinált)

2018. máj. 7. 11:44
 1/5 Shaddark ***** válasza:

ha az eszközt magát felismeri akkor a felügyeleti eszközök - számítógép kezelőben a háttértárolóknál tudod az aktiválást megpróbálni.

Ha be lehet tudsz rá javítást indítani.

Ha itt se hozza be akkor szervizben vannak ilyen adatmentő opciók, manapság nem drágák már.

2018. máj. 7. 11:56
 2/5 A kérdező kommentje:
kipróbáltam amit mondtál, de még ott sem írja ki, egyedül alul, ahol elválasztani is lehet, ott jelzi hogy be van dugva (még a nevét is pontosan kiirja). Szóval azon kívül sehol máshol nem adja jelét, hoyg csatlakoztatva lenne... és továbbra is furán pittyeg, az mit jelent?
2018. máj. 7. 12:06
 3/5 A kérdező kommentje:
És ha szerviz, akkor milyenbe kell vinni? Budapesten hol van ilyen?
2018. máj. 7. 12:27
 4/5 Shaddark ***** válasza:
Írd be a google-ba hogy hdd adatmentés, szerintem az a legcélszerűbb, így tudsz árban jót és közelit keresni.
2018. máj. 8. 13:59
 5/5 A kérdező kommentje:
okes koszonom :)
2018. máj. 8. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!