Milyen kontrollert ajánlotok?
FIFA 19-hez kéne.
Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Xbox 360 vagy Xbox One?
Melyik éri meg jobban?
Mindkettő jó, szerintem az One kényelmesebb. A Win és a játékok felismerik mindkettőt. 360asból van vezetékes és vezeték nélküli, de utóbbit már nem lehet kapni. A vezeték nélkülihez kell egy külön adapter, hogy működjön.
Oneból csak vezeték nélküli van, de ha rákötöd usb kábellel a gépre akkor vezetékesen is működik. A régebbiekhez vezeték nélküli adapter kell ha kébel nélkül akarod használni, az újabbak bluetoothosak.
A két kontroller fogása nagyon más, szerintem az One kényelmesebb főleg a ravaszok miatt.
Emellett ami egyértelmű különbség, hogy az One D-Padja (a bal alsó négyirányú irányítóegység az analóg kar alatt) messze jobb. A jobb felső ABXY gombok közelebb vannak egymáshoz, két külön rezgőmotor van beépítve a ravaszokba is (hogy ezt PCs játékok mennyire használják ki nem tudom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!