Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szabad így tölteni a PS4...

Szabad így tölteni a PS4 kontrollert?

Figyelt kérdés
Mint tudjuk, hogy a PS4 dualchock 4 kontrollere mikro usb kábellel töltődik. Csupán érdekességképpen megszeretném kérdezni, hogy a mobilom töltőjét (Huawei) tudom használni kontroller töltéséhez? Mivel az is mikro usb-vel rendelkezik. Nem vagyok elektro zseni így kérdezném, hogy nem gáz ha töltésre közvetlenül a hálózatra kapcsolom?

2018. szept. 12. 06:41
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
ha megnézed a kontrollert hogy 800 milliamper. vagyis olyan töltőre dugd ami max ennyit ad ki. a telefon töltője akár 2000es is lehet, tehát arra inkább ne dugd rá. de pl a számítógéped usb csatijára rádughatod, ugyanis a szabvány usb is 800at ad le
2018. szept. 12. 07:49
 2/8 anonim ***** válasza:
kimaradt, hogy rá van irva
2018. szept. 12. 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Annyi áramot vesz fel, amennyire szüksége van, mehet több amper neki, csak kisebb vagy nagyobb feszültség nem (de usb esetén ez úgy is 5V mindig).

Nyugodtan töltheted a telefon töltőjével.

2018. szept. 12. 08:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem probléma. Az áramerősség változhat akármerre, ha kevesebb, lassabban tölt, ha több, akkor meg semmi nem történik, mivel szabályozva van a maximum. A feszültség számít viszont, abban nem lehet eltérés. Esetedben ez sem tényező, mivel a töltő a 230V-ot átalakítja a megfelelő értékre.
2018. szept. 12. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
#1es vagyok, hát én nem ezt olvastam amit irtok, de mindenki úgy kockáztat ahogy akar, én biztos nem fogom 2 amperre rádugni, ahhoz egy kicsit drága
2018. szept. 12. 14:55
 6/8 anonim ***** válasza:

# 5

Mire gondolsz hogy nem ezt olvastad? Linkeld be kérlek

2018. szept. 12. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:

annyiban tévedtem, hogy ha 5v a kimenet, akkor a 2 amper sem okoz gondot

[link]

2018. szept. 12. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt hittem hogy valami komoly írás készült róla de itt sehol nem találok pontos méréseket vagy bármi dokumentumot.

de igen 5v 2 amperrel még semmi probléma nem lesz

2018. szept. 14. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!