Van olyan xboxos kontroller amibe nem kell elemet cserélni ha lemerült hanem usb kábel segítségével fel lehet tölteni mint egy ps4 kontrollert?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 17:30
1/6 anonim válasza:
az összes xbox one kontroller olyan hogy usb kábelről megy.
3/6 anonim válasza:
Talán valami utángyártott kínai ratyadékból van, de én még nem találkoztam ilyennel.
4/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy usb kábelről megy de ha lemerül mert mondjuk nem usb kábelről használom akkor venni kell hozzá mindig elemet vagy csak simán rádugom az usb-t és tölti fel?
2018. ápr. 6. 00:49
5/6 anonim válasza:
Az alábbi lehetőségek léteznek:
-Nem teszel bele elemet egyáltalán, bedugsz egy USB kábelt, és úgy használod.
-Teszel bele normál elemeket, és ha lemerült, kicseréled őket.
-Veszel egy Play and Charge Kit-et, amit beraksz az elemek helyére, és azt USB kábellel töltheted, akár használat közben is.
-Tölthető AA akkumulátorral használod. Ezzel lehet a leghosszabb üzemidőt elérni, az IKEA LADDA 2450-es akkuval kb. 45 órán át működik.
6/6 anonim válasza:
Nekem is tölthetö elemek vannak, kb 2-3 hetet bir, ha lemerül, akkor ott a másik kettö. A lemerültet meg feltöltöm, kb 12-15 ora alatt. De van külön olyan, amit te akarsz, play and charge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!