Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Programozóként Budapesten,...

Programozóként Budapesten, hogyan lehet kijönni a bérből?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha egy kis kényelmet is meg engedsz magadnak,

és egy esszerű távolságra bérelsz lakást, nem épp a cég mellet de azért ne keljen a város másik végébe se kutyagolni, nem tul veszélyes környéken és nem egy lepukkant lakásban.

Nem nézve az árát a dolgoknak, hanem csak belerakod a kosárba.

Néha egy két buli.

Szóval albérlet + rezsi, kaja, bérletek, egy kis szórakozás.

Ezek kb. mennyiben vannak és mennyit lehet megspórolni, félretenni mellette. ?

kb 3-4 év tapasztalattal. Több idegen nyelv alap ismeretével.

2018. szept. 12. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, én pedagógus gyakornok bérből Budán lakom albérletben, nem tudok (már) semmilyen idegennyelvet és teljesen jól elvagyok, szórakozni is járok, meg minden. Többszárezer forint félretett pénzem van. Aki programozóként ezt nem tudja kivitelezni, az ássa el magát kábé :) Nem kell évente a legújabb iPhone-t megvenni meg Sziget fesztiválokra járkálni Gucci cuccban, és akkor meg van oldva. A hétköznapi kényelmem abszolút megvan, bár lehet, hogy másoknak ez mást jelent.
2018. szept. 12. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Könnyedén.
2018. szept. 12. 14:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem fesztiválokra gondoltam, hanem csak sima szórakozásra esetleg randira, egy két étterem, sima diszkó, mozi stb.

Kényelem, hát ne essen szét a lakás és 30 perc alatt be tudjak érni melóba és ne olyan helyen legyen a lakás ami tele van csavargókkal bűnözőkkel.

Mi legyen a lakásban, alap bútorzat ami ha lehet nem öregebb 20 évnél.

Saját gáz kazán. (viz és hő), hőszigetelt ablakok és egy erkély. :)

De inkább az érdekelne, hogy például ha lakásvásárlásra és önrészre teszel félre. Az milyen ütemben megy a budapesti bérek mellet. :)).

Olvastam egy két felmérést Budapesti bérekről, de ezek alapján nem mindig lehet lemenni. :)

2018. szept. 12. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ez tudástól és tapasztalattól függ, de szerintem havi nettó félmisi reális minimum bérigény lehet (nettó 350-től indul a dolog, de kereshetsz te akár millát is, ha olyan a munkakör jellege és megvan a tudásod hozzá).

500-ból már el lehet lenni.

2018. szept. 12. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Bérelj első nekifutásra egy szobát és meglátod. Az ország nem egy amerikai film...sajnos egyelőre. De még nem is Ausztria...
2018. szept. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!