Glaszkacs kérdése:
Windows újratelepítése, hogyan?
Figyelt kérdés
Windows Xp rendszerem van, sajnos mikor egy partícióból kettőt akartam csinálni akkor sajnos az egész merevlemezt leformázta.A gépen az eredeti Acer rendszere volt és vissza szeretném rá telepíteni, viszont az a baj, hogy lemezt nem kaptam a géphez, interneten nem érhető el.Volt egy recovery partíció is a laptopton amivel vissza lehetett volna állítani, de sajnos a partícionáláskor az is leformázódott.
Esetleg valamilyen megoldás van erre a problémára?
Nincsen esetleg ez a cd valakinek meg? A laptop egyébként egy Acer Aspire One ZG5 AOA-150
2018. szept. 2. 10:41
1/5 anonim válasza:
Kell lwnnie matricanak a cd kulcsal a gepen. Bar gyanitom hogy lekopott mar
2/5 A kérdező kommentje:
Igen van, Windows Xp Home Edition ULCPC valami a többi lekopott ennyit ki tudtam venni belőle, a termékkulcs is rajta van.
2018. szept. 2. 11:16
3/5 P.O.C. válasza:
Angol változatot találtam, ha megfelel az is.
Itt a Home elvileg elfogadja a kódodat.
Vagy lehet torrent oldalról is magyart, de az nem biztos hogy elfogadja.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, kipróbálom, csak sajnos nekem Acer-hez kéne.
2018. szept. 2. 13:47
5/5 anonim válasza:
Torewntrol szedsz le egy msdnes telepitot, majd telepites kozben beirod a kodot es menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!