Tom Benko kérdése:
Mennyi időbe telne neked az operációs rendszer teljes újratelepítése?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy valamiért szükségessé válik (ezt most ne firtassuk), akkor mennyi idődet venné igénybe?2017. okt. 22. 18:23
2/16 anonim válasza:
Ez függ a gép teljesítményétől is.
3/16 Robivosi válasza:
Géptől függően 20-30 perc. Ezzel csak a rendszer van a gépen. Aztán driver-ek. Utána egyéb progik, esetleg játékok... itt már nyúlik az idő.
4/16 anonim válasza:
Windows 10, USB 3.0-val kb. 20 perc.
5/16 anonim válasza:
Olyan fél óra alatt meglenne - persze utána jöhetnének a programok amiket használni szoktam.
6/16 anonim válasza:
Az újratelepítés nem sokáig tart, viszont legalább egy nap, mire ismét "belakom" a windowst és úgy működik és úgy néz ki, ahogy én elvárom.
7/16 kovpet válasza:
A reinstall biztos sok lenne, mert akkor már át is tervezném az egészet. De nem hiszem, hogy ez valaha is kellene, simán visszahúznám mentésből inkább.
8/16 Alain Delon válasza:
Én kb. egy hete telepítettem újra az öcsémnek az openSUSE-t. Nem mértem az időt, de a telepítés indulásakor kb. 30 percet írt hátra. Viszont ha frissítéssel csinálom, tovább tart, mert akkor átellenőrzi az összes rendszermappát a frissítendő csomagok miatt.
9/16 anonim válasza:
Attól függ.
Ha Windows: OP:15 perc + progik:kb. 2 óra,
Ha Linux.X: OP:15 perc + progik:+-ban a "renccer" mellé,amik személy specifikusak még 15 perc.
Mac OS-em csak telefonon volt,de rühelltem és kidobtam szóval arról jót,vagy semmit.
10/16 anonim válasza:
Mac OS telefonon? Nem inkább IOS?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!