Meddig fog még szarakodni az edigital?
Rendeltem egy laptopot meg pár kiegészítőt tőlük, mát egy hete. Nem házhozszállítással kértem mert dolgozok, hanem átvétel szaküzletbent allitottam be.
Azt irtak, hogy 3 munkanapon belul meg lesz. De már egy hete irja a statuszban, hogy "atszallitas a szakuzletbe 1/4".
Írtam már nekik, hogy mi a f. van, erre visszairja az ugyfelszolgalat, hogy atszallitas alatt van. Nem sokkal ra kapok meg egy emailt hogy atszallitas folyamatban (ugyanaz mint amit a rendeleskor kaptam) de eszre vettem, hogy az atvevesi helyet random atraktak mashova, ami nekem nem jo, keres nelkul godoltak egyet es atraktak hogy en majd ott vegyem at...
Erre irta megint az ugyfelszolgalatnak, ismet hogy mi a f. van, rakjk vissza mert nekem nem jo az a hely, de mar ket napja nem valaszoltak...
Soha tobbet nem veszek onnan semmit, mar igy is annyi negativ ertekelest olvastam :/ szerintem azert csinaljak mert a rendeles leadasakor egybol fizettem, de ha mar fizettem akkor neki kva mindegy hogy mikor meltoztatja atadni...
Mit csinalnatok a helyemben? Irjak meg ezeknek, vagy varjak vagy mi?
Írj panaszt a vezetőségnek. Hátha akkor odatelefonálnak a megfelelő személynek, aki intézkedik személyre szabva.
40 fok kánikula van, az emberek alapjáraton agyfaxt kapnak, nemhogy ha még melózni is kell.
Amúgy tök igazad van, nem egy liter tejet vettél a sarkon.
rendeld meg máshol is, és kész. ahol előbb megvan, ott vedd át.
eDigital-t meg sok okból érdemes kerülni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!