Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az lenne a gondom, hogy a...

Madox33 kérdése:

Az lenne a gondom, hogy a gépem gondol egyet és újraindul. Aztán kapok egy olyan kis ablakot amin az áll, hogy" BCCode 50" Blue screen stb. Azt vágom, hogy valamiféle kék halál, de egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi lehet az okozója?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 09:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Töltsd le a bluescreenview nevű progit, és küldj be egy screenshot-ot az eredményekről.
2018. aug. 15. 09:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Elküldte a kérdező privátban, mert a képfeltöltés eu nem engedélyezett.

Én a hibakódok alapján memóriahibára tippelnék, teszteld a RAM-odat a Memtest nevű progival: [link]

Hagyd futni elég sokáig (mondjuk egy éjszakán át), ha van hiba, akkor vedd ki az összes RAM modulodat, majd egyesével teszteld őket. Amelyiknél hibát ír a memtest, azt a modult dobd ki.

2018. aug. 15. 09:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Most is bekaptam egy kék halált... Hirtelen lefagyott a gép és bumm kék halál...Tápra gyanakszom....
2018. aug. 15. 09:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nemkell már memtest86 sem, van a Windows-ban van beépített "Windows Memory Diagnostic tool" néven.
2018. aug. 15. 09:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Használtam a Memtest86 programot,de nem talált hibát a modulokban.. Tehát akkor ez alapon kizárva,hogy a ramok rosszalkodnának.
2018. aug. 15. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig futtattad? Legalább 3-4 óra kell neki.
2018. aug. 15. 13:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Másfél órát futott. Akkor ezek szerint ez kevés idő volt...
2018. aug. 15. 13:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Majdnem 4 órát futtattam és nem talált hibát a modulokba
2018. aug. 15. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!