Magas memória használat? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
4 GB ram van a gépemben, a feladatkezelőben folyamatosan azt jelzi hogy 2-3 GB memória használatban van, miközben a Folyamatok között semmi nem húz le annyit. És rohadt lassú tőle a gépem. Újratelepítettem a gépet és utána is ez volt. Mi lehet a gond?2018. aug. 9. 19:08
1/3 anonim válasza:
Lehet bitcoint bányásznak? :) (nem kizárt).
Amúgy elég buta dolog minden problémás eset miatt újratelepíteni, sokan ezt teszik, értelme 0.
2/3 anonim válasza:
1. Válaszoló. Igazad van de legtöbbször az a legyegyszerűbb mint hogy órákig keresni a problémá :D
3/3 A kérdező kommentje:
Nem értem azokat a válaszolókat akik kritizálni tudnak, de segíteni nem. Én is tudom, hogy nem kell mindenért újratelepíteni a gépet, képzeld másoknak is van ilyen alapvető intelligenciájuk nem csak neked tisztelt Nameless megmondóúr.
2018. szept. 1. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!