Jól tettem be a ventilátorokat a PC-be?
1 db veti fél előre, 1 db venti be szív, oldalon, 2 db venti fér, és van 2 db szintén be szív, hátulján 1 db venti fér csak, és 1 db venti van ami kifelé fúj.
Én nekem tetszik így hogy az egész gép kéken világit.
Azt mondták nekem az egyik oldal ventit fordítsam meg oldalt. Szerintetek is fordítsam meg az egyik oldal ventit?
Vagy jó így, ahogy be raktam őket?
AIDA64 teszt: [link]
Figyi, ártani nem árt, kipróbálhatod fordítva is.
De én világ életemben így tettem be a ventiket
Én se akarom meg fordítani.
Csak mondták nekem az a jó hogy mennyen ki a meleg levegő, ne maradjon bent.
De a alaplapom és proci hűtése sose ment még fel 55% főlé, pedig amióta meg vettem 2014-ben nem is volt pasztázva. Valaki meg azt mondja fél évenként újra kell pasztázni a procit.
Várj. Újra olvastam a kérdést. Az oldalsó alatt felsőt értesz?
Mert ha igen, akkor az kifelé fújjon (meleg levegő felfele száll)
Ha gépház oldala akkor befelé szokás rakni.
Oldal ventílátórra értettem csak a felső oldalsó ventire értettem hogy nem baj befelé szív?
Így csak a hátsó fúja ki a levegőt, az első be szív, és az oldalsók is be szívnak.
Ja, én felsőt a gépház tetejeként értettem. Csak azért zavarodtam meg, mert még nem nagyon láttam házat két oldalsó vent hellyel :D vagy ha igen, nem figyeltem fel rá...
Nincs ennek semmi baja, az oldalsó ventiket így szokás bekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!