Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sok kérdéseket tettem fel...

Sok kérdéseket tettem fel játékokról de szeretnék biztosra menni mert nagyon sokat kikérnek egy játékért. A pubg-ben még vannak fps droppok, optimalizálták mára játékot?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 12. 18:38
 1/3 anonim válasza:
Már teljesen jatszhato. En nem tapasztalok droppot, high beallitasokon jatszom 1920x1080ba, 60-80 fpsel megy a jatek. Gtx1050ti+g4560, 8gb ddr4 rammal.
2018. ápr. 13. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is egy GTX 1050ti 4gb-os videókártya van a gépbe 8gb rammal szintén ddr4-es :D
2018. ápr. 14. 09:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Játszhatóbb mint fél éve, mert kb akkor volt az utolsó nagy patch ami segítette az optimalizációt.

De még mindig vannak gondok vele.

Fps droppok vannak. És nem csak nálam, nyugodtan kérdezz körbe facebook-os pubg csoportokba.

Aki nem érzékeli ezeket az azért van, mert nem méri az fps-t, nem pedig mert erős gépe van.

Shroudnak (nemtom ismered-e) is vannak fps droppjai, pedig egy közel egymillás (de lehet keveset mondtam) géppel tolja.

De ezek már nem akkora problémák mint régebben. Inkább a sok csaló és a sok bug (nehéz eldönteni melyikből van több) az ami rontja a játékélményt.

2018. ápr. 14. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!