Szerintetek a 40 FPS élvezhető már? Ti mennyivel szoktatok megelégedni?
Figyelt kérdés
Ugye ma már szinte alap a 60
Azzal "smooth". De komolyabb konfigoknál van még magasabb is.
(Régebben pedig simán játszott mindenki 30-al is.)
De talán ez játék függő is. Pl.nekem is van ami 60 felett megy és nem egy régi játék,de pl.a Witchert csak 40-en tudom stabilan vinni
2018. júl. 31. 17:42
1/3 anonim válasza:
Figyelj PS4 en nem sok minden megy 60FPS el mégis több millió embernek tökéletesen elég, amihez én is csatlakozni tudok. Van aki fikázza ,hogy csak 60 de rohadtul nem kell.
2/3 anonim válasza:
Nekem bőven elég a 30, persze örülök ha 60 mert akkor sokkal folyamatosabb a kép. A problémá nekem az hogy a gépemen ingadozik az FPS nagyon, 30 alá is, ugyanakkor akár 60-75re is felmegy. Arra megoldás a 30FPS limit hogy ne ingadozzon ennyit, de nincs meg a 30 folyamatosan kb sehol, alig 1-2 játékban, így az is zavaró hogy lemegy mondjuk 15-20-ra.
3/3 anonim válasza:
Nalam 1 jatek a lenyeg, ott meg 50 fps-re van korlatozva, aranykozeput a latvany es terheles kozott, igy csendben es 60 fok alatt marad minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!