Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Késik a felirat! Hogyan tudom...

Késik a felirat! Hogyan tudom megoldani, hogy élvezhető legyen a sorozatom?

Figyelt kérdés

Nem értek a programokhoz, hülye vagyok hozzájuk, így valami egyszerű megoldást nem tudtok arra h csináljam meg h élvezzem a sorozatot? Online sajna nincs fenn sehol magyar felirattal. Már vagy 5 másodpercet késik a felirat, és nagyon szeretném végignézni!

Kérlek segítsetek!

2015. nov. 12. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden releaser egy adott tulajdonságú videót ad ki (például FPS-érték), a fordítók pedig ahhoz a releashez időzítik a feliratot. Megnézed mi a film neve, kitől származik, és a hozzá készült feliratot keresd meg. Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás.

Ha csak feliratod van akkor pedig hozzá illeszkedő epizódot tölts le. Olyan nincs, hogy nincs, hiszen a sorozat alapján készült.

Ha gépen nézed akkor a médialejátszókban lehet a feliratot csúsztatni, de ha eltérő FPS-időzítés van (azaz nem csak kivágott jelenet miatt csúszik) akkor az folyamatosan csúszni fog és folyamatosan korrigálni kell.

2015. nov. 12. 19:36
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen, de nekem ez nagyon magas :D én olyan odlalról töltöttem le a feliratot, ahol nem volt hozzá videó, csak felirat
2015. nov. 12. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:

A felirat nevében benne van, hogy kinek a videójához csinálták. Sorozatok esetében: LOL, Dimension, 2HD, Killer, ntb és hasonló csoportok. Ugyanilyen címmel lesz fent a videó is a letöltőoldalakon.

Ha van egy feliratod:

nev.S01E01-2HD

akkor a neten a sorozatepizód is nev.S01E01-2HD (.avi, mp4, mkv, stb...) néven lesz fent

2015. nov. 12. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Az mindegy. A feliratos oldalakon nincsenek videók, de ettől még az eredeti release-khez készítik őket.

Példának vegyük a Bones egyik epizódját. Több csapat is elkészíti az alábbi verziókban:

Bones.S11E06.HDTV.x264-KILLERS

Bones.S11E06.HDTV.x264-FUM

Bones.S11E06.HDTV.x264-LOL

A név utáni számsor az évad és epizód számát takarja, az x264 a használt kodeket, a végén lévő szócska pedig a csapat/személy nevét, aki készítette.

Ha te ezek közül mondjuk a Bones.S11E06.HDTV.x264-LOL verziót töltötted le, akkor a feliratos oldalon az ehhez a verzióhoz készült HDTV.x264-LOL feliratot kell letöltened.

ha más verziót töltesz le akkor csúszni fog, mert nem ahhoz van időzítve.

2015. nov. 12. 20:11
 5/6 A kérdező kommentje:
csak az első részben késik a többi részben már nem. de köszi szépen, megpróbálom így!! :* :)
2015. nov. 12. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:
nekem ilyenek nincsenek a feliratban amugy :S
2015. nov. 14. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!