Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért indítja magát egy nap...

Miért indítja magát egy nap 100x újra a gép?

Figyelt kérdés

Igazából a frissítés telepítése miatt indul újra.Viszont mikor betöltodik kiírja ,hogy a frissítések telepítése sikertelen.Tehat ez az ördögi kör játszódik egy nap 4-5x.Ujra is volt rakva ,de nem segített.

(Win8rol van szó)

2018. júl. 30. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
eredeti windows 8 és nem valami módosított szemét? miért sikertelen? nem mond semmit?
2018. júl. 30. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a régi (kb. 7 éves) gépemmel. Az egyszerűen nem támogatta a Win8-at, se a Win10-et. Utóbbi feltelepítés után el sem indult, előbbinél meg azt tapasztaltam amit te is. Szakszervizben sem tudtak mit csinálni vele. De Win7 jól futott rajta.
2018. júl. 30. 23:00
 3/4 A kérdező kommentje:

1-es fogalmam sincs,szervizben rakták újra.

Utolsó ,az én gépem azért egy kicsit komolyabb :D ,mégis ezt csinálja...Mindenesetre köszi a tippet,akkor megpróbálom win7-el.

Szerinted nem szenvedek semmiben sem hiányosságot,ha win 7 lesz rajta és nem win 8?

2018. júl. 31. 00:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Annyi lesz a különbség hogy kicsit (HDD esetén 1-2 másodperccel) lassabb fogja betölteni magát a rendszert. De az viszont nagy előny, hogy a Win7 még nem egy érintőképernyős eszközhöz fejlesztett rendszer, így az átláthatósága, kezelhetősége messze jobb mint a 8-asnak, PC-n legalábbis.

Viszont ha új gépről van szó, akkor lehet a Win7 sem oldja meg a problémát, hisz elvileg már akkor támogatnia kell a 8-at is. Egyébként lehet (nem hivatalosan) szerezni olyan Windows telepítőt is, amibe már előre integrálva van a legtöbb frissítés, azaz telepítés után csak legfeljebb az 1-2 hónapos frissítéseket kell telepíteni. Egy próbát ez is megérne szerintem.

2018. júl. 31. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!