Miért indítja magát újra a telefonom?
Figyelt kérdés
A telefonom néha teljesen váratlanul újraindul. Nem tudom mitől lehet. Arra gondoktam, hogy talán az aksija rosszul áll, de megigazitottam és még mindig csinálja. Van esetleg ötlet, hogy mi lehet vele a gond? (S. Galaxy S4 miniről vab szó)2014. nov. 27. 17:35
1/3 anonim válasza:
Ha megnyomkodod kicsit erősebben elejét, oldalát, hátulját, kikapcsol?
2/3 A kérdező kommentje:
Arra nem. Ma is csinálta. Semmi nem történt vele, egy értesítést nyitottam csak meg.
2014. nov. 28. 13:36
3/3 anonim válasza:
Apámnak az volt, hogy új sim kártyát kapott a telefonhoz mikor váltott és annak volt baja. Amiatt indult újra naponta kb 2x. Szóval nézd meg hogy egy másik telefonnal is ezt csinálja vagy hogy egy másik simmel is ezt csinálja maga a telefon. Ha igen akkor menj be a szolgáltatódhoz és kérj másik simet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!