Kernel-power 41 (63), mi lehet a gond? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az utóbbi 2 hónapban jön ez a probléma fogja magát a gép és leáll, már mindent próbáltam 3x újraraktam.
Sajnos volt egy nagy vihar és kib*szta az alaplapi hálókártyát és venni kellet újjat, azóta csinálja, de az alaplap is már lett forrasztva mert egyszer a táp beleégett és ki kellet cserélni a proci melleti pineket.Ramteszt is megvolt már :/
konfig:
Alaplap:Gigabyte 970A-D3
Proci:AMD Fx 6200
Videókártya:Asus radeon rx 550 (4gbs)
Ram:1x8 1866 Mhz
HDD:samsung hd161hj
Külső HDD:WDC WD20EARX 00PASB0
TÁP:HKC USP-5550
2018. júl. 30. 19:37
1/6 anonim válasza:
A HDD-n futtass egy Hard Disk Sentinelt, a tápod meg egy hulladék, én arra gyanakszom (vagy az összegányolt alaplapra).
2/6 A kérdező kommentje:
Azt már futtattam nem volt semmi probléma,
szóval akkor egy alaplap meg táp csere megoldaná a problémát?
2018. júl. 30. 21:31
3/6 MGéza válasza:
HKC... Tudom, vannak akik istenítik, de hidd el alaptalanul. Na szóval valószínűleg az történt hogy viharkor nem csak a hálókártya sérült meg hanem más is. Meg kéne nézni hogy látszik-e valami égésnyom vagy hasonló az alaplapon de valószínűleg itt valami egy az egyben kuka, a tápegység is esélyes. Mindenesetre felejtsd el ezt a gagyit, ebben nincs túlfesz védelem. Ha lehet csere esetén ne valami hasonlóan -10000 forint kategóriában gondolkodj mert olyannal nem leszel előrébb.
4/6 A kérdező kommentje:
Alaplapot megnéztem nem volt rajta egesnyom és a kondik se voltak megduzzadva
2018. júl. 31. 10:47
5/6 A kérdező kommentje:
Nos odáig jutott hogy, egy 30 perc játék után megint leállt, ujrainditottam miközben töltött befelé a rendszer akkor is leállt és mostmár be se akar nagyon tölteni ha meg igen akkor 10-15 perc után kelhalal
2018. júl. 31. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!