Adam Valastro kérdése:
SOS Mi lehet a gond ha laptopom már 1 napja nem kapcsol be, csak azt írja ki hogy Hibernálás? (Kék háttérrel)
Figyelt kérdés
Compaq nevű a készülék, 1-2 hónapja vettem használtan, de ezt a probléma csak tegnap keletkezett.
Windows 10 op.rendszer fut rajta.
Utána néztem pár oldalon ennek, de nem találtam konkrét választ rá, csak a hibernálás jelentését bla-bla-bla.
Előre is köszi a segítséget.
2018. júl. 17. 16:17
1/6 szántóvető válasza:
biztos vagy benne hogy kikapcsol?bekapcsolt állapotban nyomd hosszan a kikapcsoló gombot és akkor le kell hogy álljon.egyébként a win szarakszik tehát a legjobb lenne újratelepíteni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem az hogy kikapcsol, hanem be sem...
Csak Hibernálás történik folyamatosan, még most is.
2018. aug. 7. 09:50
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan, de most már jó (bekapcsol).
Pedig csak annyit csináltam hogy hibernálás közben hosszan nyomtam a bekapcsoló gombot aztàn megint.
2018. aug. 7. 09:54
4/6 anonim válasza:
Hibernálásból nem tudott visszatérni. A hosszan gombnyomással kényszerleállítottad a rendszert, ezt követően újra kellett épülnie
5/6 A kérdező kommentje:
Azóta valami megint nem jó.
Miután bekapcsolom és rányomok bármire, (de még nem jött be a start menü) elhalványul a képernyő és akár óràkig is úgy marad.
Sokszor ki-be kapcsolgattam, de semmi nem változott.
Mit tehetnék? Már nagyon felb*szta az agyam.
2018. aug. 8. 00:24
6/6 anonim válasza:
Én újra húznám a rendszert. Maga a telepítés nem több fél óránál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!