Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Samsung galaxy s6 hogyan...

Samsung galaxy s6 hogyan csináljam meg a kezdő képernyőt olyanra mint a samsung s8 s7-é?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy nekem nagyon megtetszett az s8 as s7 es nek az a része amikor fekete a képernyő és magátol mutatja az időt meg minden? És itt az lenne a lényeg hogy hogy tudnám énis megcsinálni egy samsung galaxy s6 on(a fentiekben említettekre is samsung ra gondoltam) mert a szalay istinek is s6 ja van és ő neki olyan kérlek segítsetek?
2018. júl. 30. 10:06
 1/5 anonim válasza:
bekapcsolod az always on display-t
2018. júl. 30. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Akartam mondani. Bár úgy emlékszem, hogy az S6-ban nincs AOD (Always On Display) mert ez az S7-el debütált, és nem kapta meg az S6. Úgy viszont nehéz lesz bekapcsolni. Egyetlen megoldásként szolgál az, ha veszel egy S8-at (esetleg S9-et), vagy S7-et. Ezek közül egyenlőre a legjobb ár/érték arányú talán az S8. Olyan 140 000Ft körül már lehet kapni. Az S9 ára meg lecsúszott a magaslóról az S8 megjelenése utáni árára kb. ami olyan 165 000-170 000Ft-ot jelent.
2018. júl. 30. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nem szeretnék telefont venni mert a szalai Istinek is s6 t ja van és neki olyan
2018. aug. 1. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Play Store a barátod, ki lehet egészíteni könnyedén bármelyik telefont ezzel a funkcióval. Az már egy másik dolog, hogy beleéghet a telefonba a kép akkor, ha olyan telefonon erőlteted az AOD-t (ALways On Display), ami AMOLED kijelzős, de alapból nincs benne AOD. A 3. féltől származó szoftverek nem feltétlenül működnek úgy, mint mondjuk a Samsung beépített megoldása, ami folyamatosan változtatja a kép helyzetét ezzel elkerülve a beégést. Ha pedig ezek a külsős programok nem változtatják a kép helyzetét, akkor az egyenes utat jelent a beégéshez. Erre figyelj oda nagyon, amikor a Play-t bogarászva keresel ilyesmi kiegészítést (fogsz találni szerintem).
2018. aug. 1. 21:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ találtam is ilyen appot de gagyi nem úgy működik nem olyan jó min egy s8 s7 en ugyhogy le is töröltem
2018. aug. 2. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!