Hogyan lehet úgy megosztani mappákat hogy azok ne csak az otthoni hálózaton legyenek elérhetők?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném ha a megosztott mappáimat nem csak az otthoni hálózatról tudnám elérni hanem ha elutazom akkor is hozzá tudjak férni a dolgaimhoz. Válaszokat előre is köszönöm!2018. júl. 29. 13:14
1/2 anonim válasza:
Vegyél egy NAS-t, vagy használj felhőt és töltsd fel oda a mappáidat vagy FTP szerver is megoldás lehet. Én a NAS-t ajánlom nekem is van és kiválóan teszi a dolgát a világban bárhol bármikor eltudom érni az összes rajta lévő cuccot. Nekem synology ds 216j model van. Ha kis méretű mappákról van szó 15 gigánál kevesebb akkor használj felhőt bár megának van 50gigát adó tárhelye is.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát Nas-ra most annyira nincs pénzem FTP szervert meg eddig nem sikerült úgy beállítanom hogy távolról elérjem azt is csak az otthoni hálózaton sikerült elérni de, azért köszi
2018. júl. 29. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!