Hálózati megosztás. Az a kérdésem volna, hogy hogyan tudok megosztani a hálózaton egy nyomtatót?
Figyelt kérdés
Az asztali géphez hozzá van kötve a nyomda, a gép a Wi-Fi-re rá van csatlakozva, ugyanarra a Wi-Fi-ee van a Notebook is, de ha valamit a notebookból elküldök nyomtatni, , a nyomtató nem nyomtat.
Hogyan lehetne ezt megoldani?
HP nyomtató, aszali gép WinXP Pro, notebook Win7 HomeP.
2012. szept. 24. 18:15
1/7 csigarena válasza:
Start menü->eszközök és nyomtatók->kiválasztod amelyik az*jobbklikk megosztás.Gyakorlatilag ennyi.Ha még kérdés lenne szólj
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ. de a probléma még mindig megvan. elküldtem a notebookról nyomtatni egy dokumentumot, beállítottam a nymodát, de nym nyomtat. /a nyomtató be van állíta hálózati megosztásra/
mi lehet a gond?
2012. szept. 24. 18:21
3/7 anonim válasza:
Vezérlőpult-eszközök és nyomtatók.
Jobb klikk a nyomtatóra-nyomtató tulajdonságai.
Itt megoszthatod a nyomtatódat.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de a nyomtató meg van osztva, de mégsem akar nyomtatni
2012. szept. 24. 18:31
5/7 csigarena válasza:
Amit korábban írtam ismételd meg azzal a különbséggel hogy állítsd be alapértelmezettnek.elvileg ott lesz a jobb klikk menüben.Amikor nyomtatsz általában előjön hogy mivel akarsz nyomtatni.Egy rövid párbeszédablak (kivéve ha gyorsnyomtatást választasz)Ott keresgélj nyomtató választás után és válaszd ki az imént megosztott és alapértelmezetté tett nyomtatót
6/7 A kérdező kommentje:
így sem megy, de most valami hálózati beállítások varázsló fut, és megosztja a nyomdát
2012. szept. 24. 18:56
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget, sikerült megoldalom... :) mentek a zöld kezek!
2012. szept. 24. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!