Milyen gèpet vegyek egyetemistaként?
Dell és HP laptopokat ajánlom.
Összeget nem írtál hogy mégis milyen árban...
Az alábbi linken nézelődj. Persze rájuk kereshetsz máshol is, hátha van olcsóbban is.
Én a helyedben ilyentől nem hagynék alább, hogy később se legyen gondod.
Dell-ből Vostro vagy Latitude sorozat (3 év helyszíni garancia), HP-ből Probook vagy Elitebook széria.
Esetleg Acer, de semminképp nem az Emachines sorozat!
Amire figyelj: jó akku, sok garancia. Nagy teljesítmény általában nem lényeg az egyetemen, de azért inkább SSD-vel szerelt gépet vegyél.
Ha csak egyszerű jegyzetelésre, netezésre kell, konkrétan bármi jó ami kibír legalább egy fél napot.
Ha programozol, grafikus munkát végzel, játszol, stb., akkor már más kategóriában tapogatózunk.
A gyártó is preferencia kérdése. Sokáig Dell párti voltam, mert kva jól összerakták a régebbi gépeiket. Azóta eltelt néhány év, és beálltak a "gyártsunk gagyi műanyagból" sorba. Apple-t soha sem szerettem, mert az ő nótásuk árából legalább 3 ugyanolyan tudású másikat veszel. A rendszer, és egyéb egyedi megoldások miatt csak akkor fizetném ki egy kocsi árát, hogyha létszükséglet lenne a munkámhoz.
Maximum 150.000-200.000 Ft-os gèpet szeretnèk, de nem használtat.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!