Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Drónt érdemes vennem?

Drónt érdemes vennem?

Figyelt kérdés
Nagyon gondolkozom azon, hogy veszek egy drónt. DJI mavic airban gondolkodom. Utána néztem a dolgoknak és a szabályzattal tisztába vagyok. A drónt hobbi ként használnám. Érdemes lenne belekezdeni ebbe a hobbiba vagy túl sok macerával jár?

2018. júl. 15. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
47%

Ha még sosem repültél drónnal, akkor először érdemes beszerezni egy kínai pár ezer forintos drónt, és azzal jó sokat gyakorolni.

Ha már jól megy a fos drón kezelése, akkor jöhet valami komolyabb.

2018. júl. 15. 16:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogy az első mondja.

Nem mindig olyan egyszerű és magától értetődő az irányítása, mint az látszik. És mint kezdő, mindenki zuhan.

A Mavic egy nagyon jó gép, hobby célra is, de ha az törik, akkor nagyon fogod sajnálni, meg drága lesz.

Ha (ahogy említettek is) veszel egy kínai szart, mire megtanulsz drónt irányítani akkorra az kb mehet is a kukába, de már sokkal kisebb az esélye hogy az újnak baja esik.

Amúgy igen, érdemes belekezdeni. Szerintem egy elég jó kis hobby (főleg ha később arra adod a fejed, hogy netalán saját gépet építs!), meg a szabad levegő is jót tesz (inkább külterületen ajánlott használni).

2018. júl. 20. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!