Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 Pro frissítés?

Windows 10 Pro frissítés?

Figyelt kérdés

Egy kérdésem lenne a témában jártasakhoz. A windows 10 pro frissítése biztonságos?

A májusi patch abszolút tönkrevágta a gépemet, de a fájljaim egy része megmaradt hála annak, aki vissza tudta hozni a halálból a PCm. Utána tartottam a frissítésektől, és amint feljött egy elhalaszthatatlsn frissítés, kikapcsoltam az automatikus frissítéseket.

17-én jár le az 1 hónap 15 nap, ami haladék van a frissítések telepítésére, és folyamatosan aggódok. Megint tönkre fogja tenni a gépem...? A fájljaim már mentegetem a drivera ezerrel, arra az esetre, ha megint megtörténne.

Valaki tud valamit mondani ezzel kapcsolatban?

2018. júl. 12. 23:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is nemsokára váltok, mert mindig frissít a win10 és le fagy a gépem, nem tudok semmire se rá kattintani az egérrel, de az egér mozog, sok kék halál.

Frissítés után meg rongálta a merevlemezem teljesítményét, és az ismerősöm ssd-ét egyből ki nyírta.

Win10 néha rongálja a meghajtókat, hogy vegyünk újat megint.

Frissítés előtt minden jó volt.

Múlt héten voltam orvosnál, az orvos win10 használ a laptopján és le fagyot neki, és csak reset segített, az asszisztensnek meg win7 van a gépén, semmi gondja nem volt.

Meg a win10 már fel se teszi nekem a realtek programot, se a videokártyát. Valami szutykot feltesz.

És elég jó gépem van, 4 éves.

2018. aug. 3. 10:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem viccként írom a linuxot. Ha kell leírok csomó pontot, hogy miért érdemes váltani.
2018. aug. 3. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:

# 12 írd le hosszan hogy miért érdemes váltani win10-ről?

És azt is hogy windows 7 8.1 helyet miért használjunk Linuxot?

Amit akartál azt is írd le.

De erről mond meg a véleményed ez a gyö..ér miért nevetett ki engem?

[link]

Meg le írtam neki HARD DISK azt se értette mi, így csak azt mondta disk.

2018. aug. 3. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Gépem adatai:

TÁP: FSP 400W HEXA

Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)

Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz

Ram: 8GB DDR3 1333Mhz

SSD: Adata 128 GB

Merevlemez: Toshiba 1TB

Merevlemez: WD 1TB

22x dual layer DVD író

4 Éves a gépem.

2018. aug. 3. 11:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Én egy jó ideje linuxot használok. Gép lefagy a frissítéstől? De rég volt már ez, utoljára akkor amikor Windowson voltam. hmm.

Bevallom lusta vagyok leírni mert vagy 5 oldalt tudnék írni, hogy miért jobb és mi a különbség közte. Ahhoz hogy jobban megértsd kikéne próbálnod és ne egy 2 napig használd.

Itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=xs8l8O5YeH4

2018. aug. 3. 13:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Annyit azért el mondhatnál, miért ilyen hülye a Vendi, miért kell védenie azt a szutyok win10-t?

Én tapasztalataimról beszéltem neki, hogy a hdd-t is frissítés után meg rongálta, de csak ki nevetett a videóban.

I7 a laptopja és az adásba kicsit lassú neki néha, meg már adásba kapott kék halált is. Mondtam neki ez a win10 hibája, úgy tett mintha meg se hallótta volna.

2018. aug. 3. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!