Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy régebben el...

Miért van az hogy régebben el tudott nekem futni a CSGO és a TF2 de már nem tud?

Figyelt kérdés
Régebben kb fél éve játszottam ezekkel és most újra szeretném kezdeni de valamiért nagyon laggol. Régebben nem volt ilyen problémám. Azóta egy újratelepítésen át estem.

2018. júl. 9. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
VGA Driver fent van?
2018. júl. 9. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi VGA toki. Mit jelent nallad a "REGGEBEN" szo ? Talan 2-3 ev ? Azota sokat fejlodott a jatek apukam. Uj szamitogepre lesz szukseged :)
2018. júl. 10. 02:35
 3/6 anonim ***** válasza:

2:

ott irja a kérdés alatt, hogy fél éve te csíra.

Amúgy szerintem is driver gond lehet.

Vagy nézd át a beállításokat, lehet túl magasra vannak húzva az értékek. Vagy ne full hd-ba játsz.

Mást nem nagyon tudok segíteni, mert kevés az infó amit mondtál.

2018. júl. 10. 08:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A driver-t megnézem mert régebben le volt frissítve de most nem tudom hogy le van.
2018. júl. 10. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor frissítsd le a gyártó oldaláról, abból nem lehet bajod.
2018. júl. 10. 11:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem és a legfirssebb van. Akkor nem tudom mi lehet a baj. egyéb ötletetek van?
2018. júl. 10. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!