Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Növelhető a laptop kijelző...

Növelhető a laptop kijelző felbontása? 1280x720 van a laptop leírásában, akkor ez a maximum felbontás? Kevésnek találom egy 17"3-as kijelzőn.

Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 23:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Te irtal ki kerdest korabban errol? Mondtuk hogy ratyi lesz.
2018. júl. 7. 07:09
 2/19 anonim ***** válasza:
Egyebkent nem novelheto
2018. júl. 7. 07:10
 3/19 P.O.C. ***** válasza:
1280x720 vagyis fizikailag ennyi pixelt tartalmaz a kijelző. A felbontás növelésének kb. annyi értelme lenne, mint halott seggére egy csók.
2018. júl. 7. 08:21
 4/19 A kérdező kommentje:
Egy hasonló kérdést tettem fel,de hogy én voltam-e az akire gondolsz nem tudom,mert ott az lett a beszélgetés végeredménye,hogy majd élőben kiderül. Sajnos nem szeretnék zsákba macskát venni. Azóta ezen kattog az agyam. :(
2018. júl. 7. 13:10
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyoksok egy informatikai zseni. :( Aminek tudtam utánaolvastam,proci,videó kártya,teszteket meg ilyesmit néztem,de a kijelzőről sajnos csak azt tudtam meg,hogy ez az egyetlen 17,3" laptop,amin ez a felbontás van. :(
2018. júl. 7. 13:13
 6/19 A kérdező kommentje:
Ilyen felbontás kis 10"-os gépekbe raknak. Az a fontos kérdésem lenne még,hogy ha már megrendeltem az Euronicsban,akkor visszamondhatom a kijelzőre hivatkozva? Mert kinéztem egy hasonló gépet,de az picit drágább,de full hd.
2018. júl. 7. 13:16
 7/19 A kérdező kommentje:
Akkor inkább azt rendelném meg. Azért kérdezgetek itt,mert sajnos senki mástól nem kérhetek tanácsot,én pedig nem akarok olyan dologban okosnak mutatkozni,amiben tudom,hogy nem vagyok jó,ezért kértem hozzáértők segítségét! :)
2018. júl. 7. 13:19
 8/19 P.O.C. ***** válasza:
Ha a neten rendelted, 14 napig elállhatsz a vásárlástól. Indoklás nélkül.
2018. júl. 7. 15:41
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem volt készleten az üzletben és ott segítettek megrendelni online ingyenes kiszállítással,hogy ha majd megérkezik hívnak és náluk átvehetem. Akkor még van időm,hogy megmondjam,hogy egy drágábbat és jobbat szeretnék inkább,ugye?
2018. júl. 7. 16:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Toluk kerdezd szerintem, ha nem adtak fel, meg torolheto a rendeles
2018. júl. 7. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!