Hogyan lehet a gta san andreast a legegyszerűbben lemagyarositani? Csak hasznos válaszokat kérnék
Én már csak ilyen kis naiv vagyok :)
De amúgy lényegtelen, ha a magyaritasok.hu-ig nem jut el, akkor valószínűleg a lopással is gondjai voltak (több, mint ha megvette volna)
"És ha mondjuk nem ért a gyerek a programozáshoz"
- Na azért ne mondd már nekem hogy a google-be beírni egy nyamvadt magyar szót, az már programozás???
Ezek szerint vágni egy szelet kenyeret az meg főzés?????
"Másrészt ha nem nagyon tud angolul a gyerek"
- Magyarul írod bve a keresőszót és magyar oldalon fogod megtalálni, ahol magyarul leírják, hogy mi a teendő. Ez olyan nehéz?
"segitséget kér az ember meg kérdez és helyette vagy lecseszik vagy pedig kiokositják mintha valami tudatlan üresfejü lenne"
- ne haragudj de akinek ahhoz segítség kell, hogy kaját tegyen a szájába, hogy ne halljon éhen az meg is érdemli
Arról nem is beszélve, hogy én már egy előző kérdésedben megválaszoltam ezt és meg sem értetted.
Az üresfejűt meg nem én írtam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!