Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a gta san andreas...

Hogyan lehet a gta san andreast a legegyszerűbben lemagyarositani? Csak hasznos válaszokat kérnék

Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10: Szerinted megvásárolta az eredeti játékot? Ugyan már...
2018. júl. 5. 12:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Én már csak ilyen kis naiv vagyok :)

De amúgy lényegtelen, ha a magyaritasok.hu-ig nem jut el, akkor valószínűleg a lopással is gondjai voltak (több, mint ha megvette volna)

2018. júl. 5. 12:44
 13/13 anonim ***** válasza:

"És ha mondjuk nem ért a gyerek a programozáshoz"

- Na azért ne mondd már nekem hogy a google-be beírni egy nyamvadt magyar szót, az már programozás???

Ezek szerint vágni egy szelet kenyeret az meg főzés?????

"Másrészt ha nem nagyon tud angolul a gyerek"

- Magyarul írod bve a keresőszót és magyar oldalon fogod megtalálni, ahol magyarul leírják, hogy mi a teendő. Ez olyan nehéz?

"segitséget kér az ember meg kérdez és helyette vagy lecseszik vagy pedig kiokositják mintha valami tudatlan üresfejü lenne"

- ne haragudj de akinek ahhoz segítség kell, hogy kaját tegyen a szájába, hogy ne halljon éhen az meg is érdemli

Arról nem is beszélve, hogy én már egy előző kérdésedben megválaszoltam ezt és meg sem értetted.

Az üresfejűt meg nem én írtam... :)

2018. júl. 5. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!