Mi baja a laptopomnak?
Figyelt kérdés
Ezt írja ki:
An operating system wasn't found. Try disconnecting any driver that don't contain an operating system.
Press CTRL+Alt+Del to restart.
Semmi nincs rákötve, megnyomom a kombinációt, és kezdi elölről. Mi lehet a baja?
2018. júl. 2. 12:43
1/9 anonim válasza:
Úgy tippelem, hogy meghalt a vinyód.
2/9 anonim válasza:
... vagy csak a kábel lazult ki. Hallgasd meg hogy megy-e egyátalán a HDD.
3/9 anonim válasza:
Az a baja, amit ír: hiányzik az operációs rendszer.
- Most vetted, új laptop? Ha igen, akkor rendszer nélkül volt, telepíteni kell egyet.
- Eddig működött? Akkor vagy a merevlemez halt meg, vagy valami el lett állítva a biosban. Kattogó hangot nem hallasz?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem új laptop, par hete kezdte ezt, kattogni nem kattog, csak ezt írja ki.
2018. júl. 2. 13:59
5/9 anonim válasza:
Ha a BIOS sem látja akkor vagy a kábelt nézd meg vagy kuka a HDD. Ha látja akkor vagy a BIOS-ban állítódott el valami vagy sérült a bootszektor vagy kuka a HDD.
6/9 A kérdező kommentje:
Mi az a HDD?
2018. júl. 3. 14:32
8/9 A kérdező kommentje:
De eleve el sem indul, bekapcsolom és kiírja, hiába csinálok bármit, nem tudom megnézni ezeket.
2018. júl. 4. 15:39
9/9 anonim válasza:
Figyelj! Ha a HDD mint fogalom sincs meg, vidd el szervízbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!