Mi lehet a baja a laptopomnak?
Figyelt kérdés
A nap folyamán többször is használtam a gépemet (pinterest, facebook, sorozat nézés). Este még valamit megszerettem volna nézni rajta. Nehezen lépett be és amikor behozta a "kezdőképernyőt" akkor elkezdtek betöltődni a programok, de mielőtt betöltődhettek volna a képernyő egyet villogott és amikor visszajött a kép akkor előröl kezdődött ez a folyamat. 5 másodpercenként ezt csinálja és nem tudok rajta semmit csinálni (még egy vírus írtót se tudok rajta lefuttatni) Már többször is újraindítottam de mindig ugyanezt történik. Mi lehet a baj? Elképzelhető hogy valami vírus támadta meg? Mit kéne csinálnom hogy megjavuljon?2017. júl. 14. 00:47
1/2 anonim válasza:
Elképzelhető hogy egy windows csere megoldaná a problémát vagy ha az semm akkor el kell vinni szervizbe
2/2 Dongaben válasza:
Először megpróbálnám csökkentett módban indítani. (Indításkor F8-at kell nyomogatni, hogy előjöjjön a lehetőség.) Ha, itt betölt, akkor "Rendszer visszaállítás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!