Szerintetek az baj, ha olyan laptopot néztem ki, amit csak egy boltban forgalmaznak itthon?
Figyelt kérdés
Bármilyen infót kerestem még a laptopról,csak külföldi oldalakon találtam.2018. jún. 30. 17:38
1/6 anonim válasza:
Mindenképp gyanús hogy senkinek nem éri meg vagy nem akarja forgalmazni. Mindenesetre ha bezár az a bolt akkor nehezebb garanciát intézni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Az Euronics-ban néztem,van sok hasonló kategóriájú laptop,de ez ami a legjobb és árban is megfelel,ezért tetszett meg. :) Lenovo és van rá 24 hónap garancia.
2018. jún. 30. 20:05
3/6 A kérdező kommentje:
Ebben 4 GB-os a videókártya és 17,3-as a kijelző,de van egy pont ugyanilyen,csak 2 GB-os videókártyával és 15,6-os kijelző és azt sok boltban árulják,szóval nem értem. :D
2018. jún. 30. 20:05
4/6 A kérdező kommentje:
Jah és most akciósan majdnem ugyanannyiba kerül amit kinéztem,mint a másik. Nem sok az árkülönbség. :D
2018. jún. 30. 20:08
5/6 anonim válasza:
Ha Euronics akkor veheted mert az üzletlánc. Nem valószínű hogy az összes bezárna.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Akkor nem választok másikat,mert ez tetszik a legjobban. :)
2018. jún. 30. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!