Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Holnap érettégi, valaki tud...

Holnap érettégi, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Nem értem az interfaceket. Valaki le tudná nekem írni h sebesség/adatátáramlás iránya/csatlakoztatható eszközök (ez a 3 szempont) szerint milyen csatlakozók vannak kívül belül? Eddig ennyire jutottam:

BELSŐ:

CPU foglalat

memóriamodulok csatlakzói

IDE

SATA

winchester csatlakozója

KÜLSŐ:

PS2

VGA

USB 2.0 3.0

LAN

hangkártya csatl. 2

Firewire

HDMI

de most akkor ezek közül melyik párhuzamos és melyik soros?

szóbeli lesz.

2018. jún. 19. 18:27
 1/9 Szirty ***** válasza:
11%

Holnap kell?

Akkor ráérsz még holnap megtanulni nem?

2018. jún. 19. 18:37
 2/9 A kérdező kommentje:
ezt hagytam utoljára mert a neten sehol sem találom. EGY HETE FOLYAMATOSAN TANULOK. miért van az hogy olyan gonosznak KELL LENNI? miért van az h ettől mindenki faszául érzi magát?
2018. jún. 19. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de én is olvastam a kérdést és én sem akartam válaszolni.

Nem egy hete kell folyamatosan tanulni hanem egész évben. És nem az érettségi előtti napon kell feltenni egy összetett, komplett kérdést aminek kábé egy óra utánanézni és fél óra mire ide bepötyögi valaki, mivel - gondolom - ez egy tétel és nem elégszenek meg egy tízsoros kétperces mondanivalóval.

Tehát én sem fogok senki két szép szeméért egy A4-est teleírva válaszolni.

Jöhet nekem is a lepontozás!

2018. jún. 19. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:

#2 +1

Ha holnap lesz a vizsga van még időd utánanézni...

2018. jún. 19. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
2018. jún. 19. 20:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Gyerekek, mi az h leadott anyag? Nem értem. Nalunk nem volt elmélet. Egy év fakultációm volt aztán letettem az érettségit. Az alap órákon sem volt. Hogy a fenébe készüljek föl folyamatosan ha a nyamvadek kollégiumban internet sincs? Hogy keressem ki az anyagokat? Az alatt a néhány nap alatt amig itthon vagyok megtanulom, kidolgozom. Nem is ismerek a suliban olyan info szóbelit letett embert aki egy héttel korábban kezdett el készülni. Komolyan van olyan iskola ahol van elméleti oktatás infóból? :O leadtak nálunk egy pár word és pdf fájlt amit használjunk föl. Az utolsó héten. És ennyi. Mindent magunk dolgozunk ki. Hamarább el kellett volna kezdeni de nem maradt rá idő az angol nyelvvizsga még a jogsi mellett. Ja, és tegnap ezt a tételt húztam ki. És igen, MEG LEHET TANULNI VALAMIT GYORSAN IS ÉS MEG IS KELL. Sajnos az én iskolámban alapvetően megkövetelik pl. Az utolsó tanítási héten a konferencia napján at 1000 oldalas töri temazarot. Nem Az van h hazamegyek oszt otthon van a laptop a kaja meg a melegviz meg a saját idobeosztasom tanulni.
2018. jún. 21. 12:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja, és ez nem egy tétel. Ez egy tétel egy pici alpontja. Elég róla 2 percben beszelni. Midnen alpont 2 perc + a párbeszéddel az 10. 10 perc után úgyis elküldenek mert elegük van már a tanároknak is. Nem kellett volna nekem egy oldal. De már mindegy, kihúztam és megcsináltam. A kérdést azért tettem föl, mert abban reménykedtem h egy szakmabeli válaszol aki esetleg nagyon jártas benne és fölsorol egy pár példát mert esetleg nap mint nap latja az illesztőket és ezzel foglalkozik. Ha nincs időtök akkor lépjetek tovább a kerdesen, nem kötelező válaszolni. Inkább senki se válaszolt volna. Még a nulla válasz is jobb mint ez. Kíváncsi vagyok ha a holnap szot kihagytam volna kérdésből vajon mit vaszolnak az emberek.
2018. jún. 21. 13:11
 8/9 Szirty ***** válasza:

Én írtam neked, hogy nagyon rosszul vannak feltéve a kérdések (vagy csak te írtad le így címszavakban).

Emiatt nem lehet rájuk jó választ adni és példákkal alátámasztottam azt is hogy miért nem. Az egész zavaros és ellentmondásos.

De ha még anyagot sem adtak le csak számon kérik csak hab a tortán.

Nyilván nem a te hibád, ez az egész a magyar oktatás minősíti. Egyértelműen levonható a következtetés, hogy az egész csak a papír megszerzéséről szól, effektív tudást egyáltalán nem ad át. Azért nagy baj ez, mert sajnos te semmivel sem leszel szakértőbb a témában mint előtte. Lesz papírod róla hogy tudod. Pedig fogalmad sincs róla.

2018. jún. 21. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen válaszokat kaptál volna, ráadásul ahogy írták is, egyáltalán nem volt egyértelmű a kérdésed.
2018. jún. 21. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!