Holnap fog lejárni a laptopon Win 8.1 a licens, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mit kellene tennem, elvileg eredeti de én se vagyok benne biztos. Mi lesz, ha lejár? Megijedtem nem szeretném, hogy minden elvesszen a gépről.
Mit tehetek sürgősen?
2017. szept. 15. 12:55
1/5 anonim válasza:
Milyen license az, hogy lejár?
2/5 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy miért jár le meg mi ez. De régóta kapom az értesítést, hogy windows licence hamarosan lejár. Gépházra rákattintok ott pedig windows aktiválása az interneten nem csinál semmit. Új termék kulcs beírását engedné, de honnan szedjek ilyen kódot.
2017. szept. 15. 13:55
3/5 anonim válasza:
Ha gyárilag volt telepítve a Windows, akkor a laptop alján kell lennie egy hasonló matricának:
Ha nincs, akkor valószínűleg mégsem eredeti.
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs.
Visszük szerelőhöz, hátha megtudják oldani.
2017. szept. 15. 17:04
5/5 anonim válasza:
ne vigyétek szerelőhöz, felesleges, privátban segítek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!