Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol tudnék coop hoz társat...

Tammas00 kérdése:

Hol tudnék coop hoz társat találni?

Figyelt kérdés
Ismer valaki olyan oldalt akár facbookos csoportot ami azzal foglalkozik hogy játékokhoz találj társat magad mellé? Nézelődtem de nem igazán találtam semmit hátha van valakinek egy bevett módszere erre. Köszönöm a válaszokat.

#keresés #multiplayer #Coop #játszó társ
2018. jún. 16. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
A lobbiban.
2018. jún. 16. 18:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor helyesbitenék. Igen egy lol vagy akármelyik battle royal játékban tudok ott nem nagy cucc de mit szólnának ha be irnám a lol lobbyjában hogy "somebody want play borderlands with me?" (valakinek nincs kedve borderlandsot játszani velem?) Nem a tömeg játékokra keresek társat.
2018. jún. 16. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Játékos fórumokon nézelődj, fb csoportokban, de ide is írhatsz. Milyen játékok érdekelnek?
2018. jún. 16. 18:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Lényagében minden amit csak elbír a gépem 30 fps felett. Bármi csak ki akarok szakadni a mindenki által hypeolt vacakokból amik másra nem is jók minthogy afelviszi a vérnyomásom. xd Tényleg bármi de ami most eszembe jut: Sniper elite, borderlands (bármelyik bármikor), l4d 1-2, szóval ha régebbi se gáz természetesen nem én dönteném el mivel játszanánk meg szavazzuk ha többen vagyunk még jobb. Azért nehéz ez mert az emberek nagy része elfogy ott hogy: CSGO, LOL, PUBG, esetleg dota vagy r6 siege és ez hosszú távon unalmas.
2018. jún. 16. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Az összes általad említett játékban van lobbi és/vagy matchmaking, kisfiam.
2018. jún. 16. 18:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Igaz. Tény van bennük de most meg ios néztem egyet (Borderlands (1)). És senki nem játsza online (vagyis public lobbi nincs) de ha játszaná is kigarantálja hogy ő magyar lesz? Nem akarok külföldiekkel játszani. És nem is egy alkalmas embereket keresek feltétlen.
2018. jún. 16. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:

TheGamers Hungary

[link]

2018. jún. 18. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!