Érdemes húzni a videokártyámat?
Érdemes e huzni a vga-t gtx 1050 ti???
ha igen hogyan? youtubon néztem de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre!!!!!!!
van i7 3770 procim hozzá a gtx 1050 ti asus meg még 8gb ddr3 ram 128 gb ssd és egy 1920x1200-as felbontásu monitorom játékra szeretném hogy szépen menjenek vagy milyen progit használjak hogy jobb legyen? ti mitt tennétek? vírusirtot tegyek fel? most csak a wise care van fent... segitségetek és ajánlásotokat megköszönöm!!!!!!!
Érdemes lehet, de sok változás nem lesz, sok esetben 2-3FPS. Tehát ha neked 30 helyett 60 FPS kell, ezért akarod húzni, akkor felejtsd is el.
MSI Afterburner képes erre, megemeled az órajelet, de csak ésszel, emelsz rajta valamennyit, leteszteled kb 1-2 órán át FurMark-kal pl. aztán ha nem fagy le, vagy nincs képhiba, akkor maradhat az órajel. Ha probléma van, akkor lejjebb kell venni az órajelet.
Vírusirtóból Windows 10 esetén elég az alap, azalatt érdemes felrakni egyet, az ingyenesek közül talán az Avira ami jó, azokban annyira nem vagyok otthon.
Semmilyen progi nem kell, törölj is le mindent, ha tettél fel bármilyen "optimalizáló" programokat, teljesen felesleges mindegyik. A driverket vagy hagyd az alap Win10-eseket, vagy szedd kizárólag a gyártó oldaláról, ennyit tudsz tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobban menjenek a játékok, hogy hivatalos forrásból szerzel mindent, és nem pakolod mindenféle kamu optimalizáló cuccal a gépedet.
Amellé a proci mellé mehetne egy jobb vga (GTX1060, 1070, bár én 1080 alattira az 1050 Ti-t biztosan nem cserélném), de egyébként jó.
Mint mondtqm, legtöbbször 2-3FPS nyereséged lesz, előfordulhat picit több is, ha csak alig hiányzik a 30FPS-hez akkor megérheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!