Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítséget kérnek?

Segítséget kérnek?

Figyelt kérdés
HP Elitebook 8470P laptopról van szó. Valószínűleg a HP Support Assistant-tól jött az értesítés, hogy frissítsem a BIOS-t. Rendben megtörtént a frissítés. Az új Verzió: 68ICF Ver.F.71 lett. Azóta viszont első bekapcsolás után kb. 10-15 perc múlva magától kikapcsol a gép minden figyelmeztetés nélkül. Ismételt bekapcsolás után már nem csinálja. Még annyit, hogy a BIOS frissítés előtt kb. 2-3 héttel előtte megtörtént a Windows 10 (1803) tavaszi nagy frissítése, azzal nem volt semmi gond. Ilyen jellegű gond soha nem volt a géppel, ezért gondolom hogy a BIOS frissítéstől lehet. Hogyan lehetne orvosolni?
2018. máj. 28. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Jól működő, stabil gépben nem frissítünk biost, hacsak nem olyan funkciókkal bővíti azt, amire feltétlenül szükségünk van.

De ha már így alakult, nézd meg a bios beállításait, hátha ott állítódott el valami. Javasolnám még az eneriagazdálkodás megnézését is, de ha másodszori indítás után nem csinálja, akkor nem hinném, hogy ott lesz a gond. Bár sosem lehet tudni.

És mivel a laptopod hivatalos oldalán is csak a frissített F.71-es bios van fent, már azt sem tudom tanácsolni, hogy írd vissza a régit.

2018. máj. 28. 11:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Van lementve olyan BIOS verzió ami most felül lett írva. Egyetértek Veled ami a BIOS frissítéseket illeti, csak azért csináltam meg mert egy megbízok a HP-ben, kettő meg arra gondoltam hogy ez a spectre téma miatt ajánlja fel a HP. Tudnillik eddig még soha nem jött ilyen üzi a HP-tól
2018. máj. 28. 12:07
 3/4 A kérdező kommentje:
A hiba továbbra is fennáll! Valaki ötlet?
2018. szept. 23. 00:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki , hogy a windows 10 frissítése okozza a hibát. Csak azt nem tudom, hogy hol keressem.
2018. szept. 27. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!