Képekkel/információkkal/mentéssel kapcsolat kérdés (? ), Bővebben lent (Kicsit komolyabb tudás szükséges hozzá)
Szóval az érdekelne,hogy miért van az ,hogy ha Viberen küldenek képet és a telefonom elmenti akkor azt adatokkal együtt menti (megtudom nézni mikor készül,hol készült,mivel készült stb) tehát azokkal az adatokkal amivel a készítő rendelkezik ,pl ha korábban csinálta ,nem akkor amikor elküldte akkor is azt az időt látom ,amikor készült (és ez így f∆sza is)
Viszont ,ha én mentem el a képet,én töltöm le ,akkor csak azt látom,hogy mikor lett letöltve és a felbontást,tehát ha pl napokkal küldés előtt csinálta a "készítő" a képet én akkor is csak azt látom,hogy én mikor mentettem le ,nem látom hogy hol készült,nemlátom az eszközt amivel.készült stb ...MIÉRT?
Lehetséges a tulajdonosi adatokkal együtt elmenteni egy képet ,vagy valahogy ki lehet ezeket deríteni?
(Nyilván csak akkor látom,hogy hol készült ha az illető beállította a gpst)
Telefonról van szó, az eszközre mentem/töltöm le.
Viberen magától menti el a képet ,és úgy megmaradni a tulajdonosi adatok ,viszont ha én töltöm le (Viberen,Messengeren,Skypeon vagy bárhol) akkor konkrétan semmi adatot sem látok a képről ,időnél sem azt írja ,hogy mikor készítették,hanem azt ,hogy mikor töltöttem le.
Csak akkor látom az infokat,ha a Viber tölti le ,magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!