Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új laptop? Mik az első lépések?

Új laptop? Mik az első lépések?

Figyelt kérdés

Nagy AMD-fan vagyok, de rájöttem, hogy középkategóriás laptopoknál nem épp ászok, így a minap váltottam NVIDIA-ra.

Nos az lenne a kérdésem, hogy NIVDIA-val mit kell szorgoskodni, milyen programokat kell letöltenem, hogy a laptopot minél tovább a kezem között tudhassam viszonylag gyors sebességgel?

Meg ugye van neki 2 ilyen kis programja amikhez abszolút nem értek: NVIDIA beállítások (Ez a teljesítményre vannak kihatással, ennyit tudok)

NVIDIA Geforce Experience (Ez a játékoknak a minőségére, teljesítményére lett kitalálva, ennyit tudok)

Tudna egy NVIDIA-fan segíteni nekem?

Illetve milyen vírusírtót ajánlotok, ami ingyenes!

2018. máj. 26. 07:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Avg nekem bevállt, meg van mellette malwarebytes is, így ketten mindent kipucolnak nálam. Nem vagyok valami nagy szaki, de az nvidia honlapján a kártyád típusához elvileg megtalálod az éppen aktuális drivert. Más teendőd nem tudom még van-e.
2018. máj. 26. 09:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Fel kell telepítetni a drivereket, ugyanazokat a programokat használhatod, mint eddig is.

A videokártya beállításait nem kell vátoztatni.

2018. máj. 26. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!