Hogyan lehet letiltani egy nemkívánatos oldalt, ami állandóan reklámokkal bombázza az Indamail-fiókomat?
Már nagyon unom az egészet!
Csináljak egy másik Indamail fiókot?
Oda át tudom menteni az elküldött/beérkezett leveleket és az imail-cimeket? Vagy nagyon bonyolult?
Köszi szépen!
Megjegyzés:
- nem jelöltem be őket, amikor az indamail-fiókot nyitottam.
Nem is tudom honnan tudhatják a fiókomat?
Harmadik fél által esetleg?
Jó esélyel az email alján van egy leiratkozás/unsubscribe lehetőség
Az email címed meg egy kérdőív kitöltésből, nyereményjátékból, online játékból, valamelyik oldalon való regisztrációból, stb tudhatják
Köszi szépen!
Próbáltam ezt a leiratkozás/unsubscribe lehetőséget, és nem találtam.
Nem tudom hova rejthették el.
Jártam már úgy, hogy kaptam valami reklámot, ez jól régen volt, a leiratkozás gombra kattintottam, és aljas módon rátelepített valamit a gépre.
Alig tudtam tőle megszabadulni, sőt talán még szervizbe is kellett vinnem, hogy szedjék le róla. Már nem emlékszem mi is volt valójában pontosan, de talán egy vírus.
Hát, én nem szoktam perrel fenyegetni senkit, de, ha egyáltalán nem sikerül leiratkozni, akkor megpróbálkozhatom ezzel is.
Jó pár lehetőséget írtatok, gondolkodom rajta.
Köszi!
Egészségügyi kérdőívet is töltöttem ki, és a
www.tombola.hu-ra is regisztráltam, amiről már leiratkoztam, mert "SZoARé" az egész, úgy ahogy van.
Ezt az érdekes szót egyszer egy filmben hallottam és kicsit finomabban hangzik mint az eredeti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!