Laptop billentyűzet gondok?
Amikor elkezdek valamit gépelni némelyik betűhöz társít egy számot. Pl.:
N6
A0
B5
illetve: ÓÜ de csak ehhez az egyhez társít másik betűt is
Caps lock lenyomásánál: 0 -T gépel.
stb...
Most, látom ,hogy mit írok a kérdésnél és kitudtam törölni,a nem oda tartozó karaktereket, de jelszó beírásnál nagyon zavaró..Valami ötlet? Fogalmam sincs,h mitől lehet. I0tt hagytam a lap topot az asztalon egy 20 percre, mert dolgom akadt közben, ezalat a film volt megállítva..tehát semmi olyat nem csináltam vele, amit máskor nem.
Köszönöm, ha elolvastad.
lehet fizikai hiba, szétszedném kipucolnám,
ha szoftveres hiba, akkor megnézném hogy csak a böngészőben csinálja, vagy jegyzettömben, open offive writer vagy más alkalmazásokban is?
böngészőt alaphelyzetbe állítva is csinálja?
mentést csinálnék előtte a böngészőről, pl, firefoxnál a mozbackup programmal.
kikapcsolnám a numlock billentyűt, újratelepíteném a gépem gyártója által adott esetleges funkció gombok segédprogramját ha van. Fn billentyű segédprogram ha van.
megnézném milyen egyébprogramok futnak a háttérben, vírusírtót feltennék, nem egy keylogger vírus fut a háttérben, stb.stb.
Egy hete hoztam haza szervizből, akkor kértem vírusirtást, fizikai takarítást egyaránt, vírusirtót mondjuk futtattam már, illetve gép újraindítás is megtörtént. A többit kipróbálom, illetve bárhol gépelek csatol néhány karakterhez másikat is.
Köszönöm szépen a tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!