Laptop billentyűzetre kávé?
Ráborult 1-1,5dl kávé a laptop billentyűzetére(BAL FELÉRE),amit azonnal felitattam,egyből ki is kapcsoltam a gépet.Kicsit próbáltam kirázni is,de nem nagyon mivel olvastam hogy nem szabad forgatni a gépet mert csak lejjebb/beljebb csorog.
1 órával később el is vittem szervízbe,ahonnan órák múlva felhívtak hogy lejutott a kávé,valami szalagok is kaptak belőle(laikusként ennyit tudok),illetve a jack dugó is,kitisztították a gépet,most száradni hagyják,aztán elküldik Pestre ahol majd vmilyen teszt alá vetik hogy mi hibásodott meg.Rosszabbik esetben kifüstölhet....
Az lenne a kérdésem hogy mennyi esély van rá hogy a processzort nem érte,hogy túléli e a gépem,ugyanis leöntés után elindult a gép(még nem töltötte be az op.rendszert),ventillátor elindult,aztán egyből ki is lett kapcsolva,ez jelenthet jó jelet vagy némi reményt hogy nem kuka a 8 hónapos (DELL inspiron 5567)laptop? Illetve valaki tudja hogy mit takar az,hogy teszt alá vetik a gépet,ami miatt akár ki is füstölhet?
(olyat mondtak hogy lejt a gép,ezért esélyes hogy az akkumulátornál állhatott meg a folyadék)
Az én régi Thinkpadem alján van két kis nyílás, mellette kávéscsésze szimbólum - nem, nem a Java-s, hanem ha beöntöd a kávét a billentyűbe, akkor ott csorog ki :-)
Kérdező, szerintem jó eséllyel túl fogja élni a masina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!