Van ilyen játék?

Figyelt kérdés

Van olyan internetes játék, aminél számít az internetünk sebessége?

Tehát minél gyengébb nete van valakinek, annál esélytelenebb a játékban, és fordítva.

Őszintén megmondom, számomra ez eléggé elképzelhetetlen, de a mai világban már ki tudja... :D

Köszi a válaszokat!

2018. máj. 15. 23:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tétel, de ha érdekel, van egy minimális sávszélesség amit azért minden online játék megkövetel (itt a valós idejű játékokra gondolok). Akár 5MBit/s is eleget tehet megannyi online játék sávszélesség igényének, csak az legyen stabil, ne legyen magas a válaszideje (de akár 1-2 is). Mondjuk ha sok valós idejű statisztika van (pl csatlakozott játékosok és statisztikáik), amik folyamatos kommunikációt igényelnek a kliens és a szerver között akkor növekedhet a sávszélesség igény, de ahogy észrevettem jó pár játék boldogul meglepően alacsony sávszélességgel is.
2018. máj. 15. 23:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Félreértettél. :D

Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mondjuk van egy böngészős játék, ami figyeli a sávszélességünket, mint egy netspeed mérő oldalon, és minél nagyobb értéket mutat, annál több "nyersanyagot" / pontot termel, stb...

Erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy "számít az internetünk sebessége".

2018. máj. 15. 23:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, ilyen nem létezik.
2018. máj. 16. 00:40
 4/4 moozygoo ***** válasza:

Hát nagyon kaka nettel laggolsz, akadsz, időcsúszás van :D

De gondolom te olyan esetre gondolsz amikor 2 normál sávszél van , csak egyik valamivel jobb mint a másik, ebben az esetben nem hiszem hogy bármiféle előnye származhatna

2018. máj. 16. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!