Konzol vagy laptop/gép?
Az a helyzet hogy szeptemberben új iskola, és mivel informatikai szakra vettek fel (Középiskola) ezért kellene egy valami amin tudnék majd az ottani barátaimmal játszani, igen igen az iskola tanulásra van, de nem is iskolai időbe gondoltam, hanem pl.: szünetek, nyári szünet.
A mostani gépemmel kizárt dolog, mert csgo-t nem vitte el fix 30 FPS-el lowon.. Szóval képzelhetitek milyen gépem lehet :D
Szóval:
Xbox One X
Lenovo Y520
Melyik?
Nyilván a konzolnál fenn áll az a "veszély" hogy ha a többieknek gép van, nekem meg konzol akkor lehetetlen összehozni a játékot.(Max Fortniteba, az Xbox-pc crossplay miatt). Viszont fordítva is ugyan ez a helyzet, lehet hogy csak nekem lesz gép, többieknek pedig konzol (bár ennek szerintem kevesebb az esélye).
Ti hogyan döntenétek ilyen helyzetben?
U.i.: Igen most jöhet az kérdés hogy eddig miért nem vettem egy erős gépet és nem kell most bajlódni vele, hát azért mert a mostani haverjaimmal Counter Strike 1.6-ot toljuk, más játékot meg nem is nagyon, erre a játékra meg nem kell olyan erős gép.
Köszi a tanácsokat :)
Igen erre is gondoltam, de minden más dologra pl youtube vagy valami ilyesmi a telefont használnám.
Ez csak játékra kell, ezért nehéz dönteni.
A helyedben asztalit vennék, ugyanis a laptopot nagggyon macerás fejleszteni és ez drágább is.
Ha most az is kérdés, hogy suliba milyen gépet vegyél, akkor pedig egyértelműen egy laptopot. Oda nem kell egy bitang gép, fejleszteni sem szükséges. Ha jól választasz az egyetemet/főiskolát is kihúzza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!