Az emelt érettségiben hova kell menteni?
"Vizsgadolgozatát a feladatlapon található azonosítóval megegyező nevű vizsgakönyvtárba kell mentenie! Ellenőrizze, hogy a feladatlapon található kóddal megegyező nevű könyvtár elérhető-e, ha nem, még a vizsga elején jelezze a felügyelő tanárnak!"
Ez azt jelenti, hogy a mappának az a hosszú kód lesz a neve, amit minden érettségi oldalra felkell írnom? Vagy az adott feladat neve lesz?
Ez a mappa hol lesz? Az asztalon?
A mappának mi lesz a neve?
"Munkáit a vizsgakönyvtárába mentse, és a vizsga végén ellenőrizze, hogy minden megoldás a megadott könyvtárban van-e, mert csak ezek értékelésére van lehetőség! Ellenőrizze, hogy a beadandó állományok olvashatók-e, mert a nem megnyitható állományok értékelése nem lehetséges!"
Tudom, hogy ezek nagyon alap kérdések, de nem tudom a választ rájuk. Minden feladat tipus jól megy, de nem tudom ezt a részt... Olyan válaszoljon, aki már lerakta vagy volt informatika órája és a tanár részletesen elmagyarázta a vizsga folyamatát.
Nekünk nem volt ilyen mappa. Nekünk kellett megcsinálni, úgy emlékszek. A tanárom jött be magyarázni, hogy csinájunk egy mappát a nevünkkel, majd a végén írjuk át a kódra. Aztán jól ráb*sztunk, mert a programozási feladatnál a kódban szerepelt a mappa elérési útja, ami persze a nevünk volt. Szerencsétlennek csak a vizsga végéne esett le, hogy ha nem írjuk át mindkettőt, akkor vagy szabálytalanság lesz (szerepel a nevünk a megoldásban), vagy nem fog lefutni a program.
De általában jó utasításokat kaptok, ha valami nem tiszta, kérdezd meg a vizsga kezdete előtt.
3# Én eddig úgy gyakoroltam a weblapkészítést és a programozást, hogy a forrást át helyeztem a mappába vagy a forrással egy mappába mentettem.
Akkor ha jól értem itt teljesen külön mappában kell a dolgokat csinálni a forrástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!