Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mivel tudnék egy vagy több...

Mivel tudnék egy vagy több file-t, mappát autómatikusan felhőbe menteni?

Figyelt kérdés
Tehát van mondjuk egy txt vagy xls vagy bármilyen file esetleg mappa, ezeket lehetőleg online beállítanám, hogy mondjuk naponta vagy amikor változás van benne akkor mentse, ha bármi történne a gépen, meglegyen az utolsó állapot. Lehetőleg nem telepítős programmal, lehetőleg nem fizetős dologgal. Feltölteni bárhova fel tudom, drive-ba is, az autómata mentéssel vannak bajaim.
2018. ápr. 18. 09:11
 1/7 kovpet ***** válasza:
rclone?
2018. ápr. 18. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Kb az összes felhőszolgáltatónak van automatikus szinkronizálás lehetősége.
2018. ápr. 18. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Van a szinkronizálás és a mentés között különbség még akkor is, ha van a szolgáltatáshoz verziókövetés. De igen, ez az egyik lehetséges megoldás, és jó is. Ingyenes, automatikus és könnyen visszaállítható.

A másik a klasszikus backup, erre is számtalan megoldás van. Desktop-on (és néha szerveren is) használom a Duplicati-t. Nem fizetős, de „telepítős”, és gyakorlatilag bármilyen hálózati helyre tud menteni. Csak ajánlani tudom.

2018. ápr. 18. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Letoltod hozza a programot, beallitod a mappat amit szinkornizalni akarsz, ha barmi valtozas van azt egybol tolti fel\le
2018. ápr. 19. 09:14
 5/7 A kérdező kommentje:

1. ez nem válasz, mert kérdéssel írod, de utánanézek, legalább van benne konkrét dolog

2. ez nem válasz

3. ez sem válasz, hivatkozol, hogy ez az, de mi az?

4. ez sem válasz, milyen programot töltök le, hivatkozol, de mire? de nem akarok/tudok telepíteni erre a gépre

2018. ápr. 20. 07:58
 6/7 anonim ***** válasza:
41%

"3. ez sem válasz, hivatkozol, hogy ez az, de mi az? " - értelmezhetelen. :-)

De egye fene, szigorúan a kérdésedre a válasz azok alapján a kritériumok alapján, amit leírtál, vagyis:

- felhőbe mentsen, de ne ilyen drive-os megoldással

- ne „telepítős” programmal

- nem fizetős megoldással

A válasz: így sehogy és semmivel. Elégedett vagy?

2018. ápr. 21. 01:20
 7/7 A kérdező kommentje:
az utolsó legalább válasz a kérdésre (és valószínű igaz is, mert én se találtam online, autosync ingyenes tárhelyet (az ingyenes itt mondjuk részletkérdés), más meg technikailag nem működhet adott gépen)
2018. ápr. 23. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!