Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CSGO-ban a profik többsége...

CSGO-ban a profik többsége miért 4:3 Black Barsba jatszik? És miert nem 4:3 széthuzottba?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 28. 11:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kodiak ma már egy senki, de úgy adják elő mintha valami legenda lenne. Egyszer valamikor az ősidőkben elért valamit egy másik játékban, de az már rég eltűnt. Emlékszem a 2000-es évek közepén a CS-függő osztálytársam csak abból állt ki hogy Kodiak így, Kodiak úgy. Azóta eltelt 10+ év, és úgy csinálnak mintha ő még érne bármit is és nem lenne több száz másik ugyanilyen vagy jobb képességű játékos.

Nem lehet ugyanazzal az elért 1 eredménnyel 10-20 évig turnézni és fényezni magát. Akkor jó volt, akkor megcsinálta, és ennyi.

Minden új CS-ben más a játék mechanizmusa amit újra meg kell tanulni, a GO esetén pedig minden egyes nerfing vagy buffing után újra ki kell tapasztalni hogy mi a jó taktika. Ezt bárki pár nap alatt megtanulja aki aktívan játszik, nem kell hozzá semmilyen különleges képesség meg hatalmas játékos múlt.

Nekem a nagyképűen hangzó "csalót fogtam!"-jellegű videók húzzák fel a szemöldököm, amit mintha úgy kellene értelmezni hogy 'én, a nagy Játékos most megtaláltam hogy ki a csaló és a hatalmamnál fogva kitilthatom', aztán lófasz sem történik csak megnéz egy Overwatch-jelentést amit szó szerint bármelyik játékos megcsinál ha elért egy alapvető szintet. Úgy hangzik mintha valami belsős ember lenne vagy beavatott VIP a szakmában, közben semmi mást nem csinál csak amit minden videós: elmondja mit lát a képernyőn meg amit olvas a fórumokon.

2018. máj. 4. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!